sport5.jpg

Sportdag 2de jaar
22 april 2018

Uitgedost in sportkledij vertrokken we maandagochtend naar het provinciaal domein te Puyenbroeck. Eenmaal daar aangekomen werden de leerlingen in vijf groepen verdeeld. Iedere groep kreeg telkens een andere sport.

Lees meer »


Afbeelding(4).png

Zesdejaars in Brussel
30 maart 2018

Donderdag vertrok het merendeel van de zesdejaars op eindejaarsreis. Om de achterblijvers niet in de kou te laten staan, gingen een aantal leerkrachten samen met hen de toerist uithangen in eigen stad.

Lees meer »


pisa.jpg

Eindejaarsreis Italië 2018
30 maart 2018

De leerlingen van het zesde jaar trekken voor de eindejaarsreis traditioneel naar Italië. Volg hun avonturen via de Facebookpagina van Mater Dei!

Lees meer »


2DSCF0916.JPG

Vastenvoettocht en paasviering
30 maart 2018

Een mooie Goede Vrijdag vandaag op Mater Dei als afsluiting van het tweede trimester. Terwijl de eerste graad de examenrapporten besprak, trokken de tweede en derde graad op Vastenvoettocht richting kerk van Stockel. Na de bezinning was er, ter op school, de sobere maaltijd. We wensen iedereen een mooie paasvakantie!

Lees meer »


IMG_6031.jpg

Diversi-date 5 Humane
29 maart 2018

Vrijdag 23/03 namen de leerlingen van 5 humane wetenschappen deel aan de Diversi-Date, georganiseerd door de studenten gezinswetenschappen van de hogeschool Odisee. 

Lees meer »