Proclamatie.JPG

Diploma-uitreiking: inschrijvingsformulier
12 juni 2017

Via deze link kan u inschrijven voor de diploma-uitreiking van de zesdejaars op maandag 26 juni 2017 om 20.00 uur. De receptie met heerlijke zelfgemaakte hapjes in de eetzaal wordt verzorgd door de leerlingen van 5 Secretariaat-Talen. Inschrijven is verplicht en kan enkel door zesdejaars. Er kunnen maximaal drie genodigden aansluiten. Tot dan!

Lees meer »


site.jpg

Toonmoment Projectwerk 5ASO
1 juni 2017

De leerlingen van 5 ASO gingen dit schooljaar voor projectwerk weer aan de slag in allerlei modules: een aantal groepen zetten de eerste stappen in de wondere wereld van het programmeren, enkele leerlingen stapten mee in de Erasmus+ uitwisseling en anderen leerden dan weer logisch schakelen bij de creatie van een black box. De resultaten van de modules kunst en wetenschap en kortfilm werden in een toonmoment voor leerlingen en leerkrachten gepresenteerd. Mét winnaars!

Lees meer »


bazaar.JPG

6 ST naar Het Bolwerk in Vilvoorde
23 mei 2017

Op dinsdag 16 mei verlieten de leerlingen van 6 secretariaat-talen eens volledig hun comfortzone. Op het programma die dag geen individuele stage, zoals ze elke woensdag van dit schooljaar deden, maar één en dezelfde stageplek: cultureel centrum Het Bolwerk in Vilvoorde.

Lees meer »


Afbeelding(2).png

Vierde jaar in het Brussels Hoofdstedelijk Parlement
15 mei 2017

De leerlingen van het vierde jaar bezochten het Brussels Hoofdstedelijk Parlement. Daar kregen ze eerst een rondleiding en uitleg over de geschiedenis en werking van het parlement van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Daarna mochten ze in het halfrond ook zelf debatteren en stemmen over verschillende thema's.

Lees meer »


IMG_20170512_135653.jpg

Sportdag tweede jaar
15 mei 2017

Afgemat en met het rood van een verrassende voorjaarszon op de wangen zat een geweldige sportdag in het Provinciedomein van Diest erop. Het enthousiasme dat de tweedejaars aan de dag legden zagen ze daar niet veel, zo lieten de begeleidende monitoren zich ontvallen.

Lees meer »